NYÁRI TÁBOR 2022

A Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézete idén, 2022. nyarán is megrendezi nyári napközis táborait.

Jelentkezni lehet: 2022. május 02-től.

A következő időpontokban az alábbi korcsoportok számára van lehetőség részt venni a táborokon:

A jelentkezés csak szülő által aláírt, leadott jelentkezési lappal elfogadott, melyeket le lehet adni személyesen Intézményünkben (Sopron, Vasvári Pál u. 2/a.) vagy emailben elküldhető Schwarcz Flórának (schwarcz.flora@gmail.com) címre.

Táborainkat az aktuális rendelkezéseknek megfelelően szervezzük, a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

sumatrapdfJelentkezési lap letöltése

 

Továbbá kérjük kitölteni az alábbi nyilatkozatot, mely a gyermek táborozás előtti aktuális egészségügyi állapotára vonatkozik.

sumatrapdfEgészségügyi nyilatkozat letöltése

Az egészségügyi nyilatkozatot a tábor első napján, közvetlenül a táborok megkezdése előtt kell leadni. A kitöltés dátuma nem lehet régebbi a tábort megelőző negyedik napnál.

A gyermekek számára napi egyszeri meleg étkezést tudunk biztosítani, hideg élelmet (szendvics, üdítő) kérjük, hogy a gyermekek hozzanak magukkal. A részvételi díj az ebédek, a belépőjegyek, illetve az összes program költségét tartalmazza.

Rossz idő esetén érdemes bekészíteni a gyermekek részére esőkabátot vagy esernyőt, valamint pulóvert, baseballsapkát. A gyermekeknél mindig legyen igazolvány és buszbérlet, ennek hiányában buszjegyek.

Mivel programjaink egy része erdei kirándulás, amennyiben lehetséges a gyermekek hozzanak magukkal szúnyog- és kullancsriasztó szert.

Bizalmukat előre is köszönjük és várjuk a jelentkezéseket!